Geen producten (0)
Helaas, op dit moment uitverkocht
Measuring Riess
 

Riess Maatbeker

€ 45,95 € 22,98 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad - Levertijd 1 tot 7 werkdagen
Specificaties
Productcode leverancier 9003064571029
Omschrijving

Deze mooie exclusieve emaille maatbeker ( 1 ltr.) van Riess in de kleuren creme en aubergine/pruim. Gemaakt van stevig materiaal met een natuurlijke uitstraling. Een laage siliciumachtig glas dat is gefuseerd bij een temperatuur van 850 graden is hard, niet poreus. Goed schoon te houden en beinvloed de smaak en kwaliteit van de voeding niet. Deze stijlvolle maatbeker is een lust voor het oog. Er staan aanduidingen op voor liters in breuken, millimeters per honderd en cups p;er kwart op.

Specificaties:

- Materiaal: Emaille

- Inhoud 1 ltr.

- Kleur: Creme met Aubergine/Pruim

- Zeer geschikt voor mensen met een nikkelallergie

- Handgemaakt

- Mag in de vaatwasser

- CO2 neutraal

- Voor inductie en alle soorten kooktoestellen

- Zeer krasbestendig

- Gemakkelijk te reinigen en anti-bacterieel

- Optimaal voor het gezondere en energiebesparende koken

- Geurneutraal

- Hitte bestendig tot 450 C ( maximale aanbevolen temperatuur bij 220 C )

- Langdurig te gebruiken

- Recyclebaar

Milieu: Emaille servies si niet alleen een goede keuze voor iedereen met een nikkelallergie, maar ook de groenste manier van koken. Er wordt namelijk enkel gebruik gemaakt van exclusieve puur natuurlijke mineralen, zoals ijzer, kwarts, klei, veldspar, borax, soda en tas. Ter vervaardiging worden slechts kleine hoeveelheden mataaloxiden gebruikt. Er zijn geen kunstmatige elementen, wat betekent dat het porselein 100% recyclebaar is mits gescheiden ingeleverd  wordt.

Ook interessant

€ 32,95

ZOHH maakt gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.